Καταχώρηση Ονόματος Χώρου

Εκχωρήσεις, ενεργοποιήσεις και μεταβιβάσεις ονομάτων χώρου (domain names)

Κόστος συναλλαγών

Το κόστος για τις πράξεις που αφορούν domain names (.gr) είναι 25€ (εικοσιπέντε ευρώ) συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. . Πιο συγκεκριμένα αυτό το κόστος αφορά τις πράξεις Εκχώρηση ονόματος χώρου, Ενεργοποίηση δεσμευμένου ονόματος χώρου, Μεταβίβαση εκχωρηθέντος ονόματος χώρου, Μεταβίβαση ενεργοποιημένου δεσμευμένου ονόματος χώρου, Μεταβολή επωνυμίας / ονοματεπωνύμου φορέα εκχωρηθέντος ονόματος χώρου, Μεταβολή επωνυμίας / ονοματεπωνύμου φορέα ενεργοποιημένου δεσμευμένου ονόματος χώρου, Ανανέωση εκχωρηθέντος ονόματος χώρου και Ανανέωση ενεργοποιημένου δεσμευμένου ονόματος χώρου.

Στις περιπτώσεις εκχώρησης και ανανέωσης domain name .gr η διάρκεια είναι 2 έτη.

Γενικοί όροι συναλλαγών

Για οποιαδήποτε υπηρεσία (μεταβολή, καταχώριση, ανανέωση) domain name απαιτείται η προπληρωμή αυτής. Η χρονική προτεραιότητα των δηλώσεων που υποβάλλουν οι Καταχωρούμενοι διασφαλίζεται μόνο με την πρωτοκόλληση των δηλώσεων από το Μητρώο και όχι με την υποβολή τους στον Καταχωρητή ενώ ο καταναλωτής μπορεί να αποσύρει το αίτημα του εντώς 5 ημερών απο την υποβολλή του στο μητρώο.

Η Quantum Business & IT Solutions επικοινωνεί με το Μητρώο μέσω της πλατφόρμας που αυτό προσφέρει. Ενώ προωθεί τα αιτήματα των πελατών της στο μητρώο εντός μιας εργάσιμης ημέρας απο την υποβολή τους.

Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικά στο +30 211 210 40 50, είτε μέσω email στο domains@quantum.gr, είτε μέσω της online φόρμας επικοινωνίας.

Q

Στοιχεία Επικοινωνίας

Quantum Business & IT Solutions
Αριθμός ΓΕΜΗ: 148464501000

Αθήνα: Περικλέους 30-32, Σύνταγμα 105 62

Θεσσαλονίκη: Βασιλέως Ηρακλείου 53 & Καρόλου Ντηλ, 54623

211 210 40 50
info@quantum.gr

Δευτέρα - Παρασκεύη: 09:00 π.μ. - 6:00 μ.μ.