Συμμετοχή της Quantum BITS στο 2ο OECD Digital for SMERoundtable για την ψηφιοποίηση των ΜμΕ

Η έξαρση της πανδημίας του COVID19 και τα μέτρα τα οποία υιοθετήθηκαν για την αναχαίτιση του διαμόρφωσαν μία νέα και πολύ διαφορετική πραγματικότητα για την παγκόσμια κοινότητα.

Οι καταναλωτές, όπως δείχνουν πλήθος ευρημάτων ερευνών, υιοθετούν τις online αγορές και διαμορφώνουν νέα καταναλωτικά πρότυπα ενώ οι επιχειρήσεις, και κυρίως οι μικρομεσαίες, υιοθετούν στον τρόπο λειτουργίας τους την ψηφιοποίηση των υπηρεσιών τους ώστε να κρατήσουν δίαυλο επικοινωνίας με τους πελάτες και να συνεχίσουν να αποκομίζουν οικονομικά οφέλη.

Στα πλαίσια της παγκόσμιας πρωτοβουλίας Digital for SME (D4SME) που έχει αναλάβει ο Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (Ο.Ο.Σ.Α.) , διοργανώνεται την Τετάρτη και Πέμπτη (3 και 4 Φεβρουαρίου αντίστοιχα) το D4SME 2nd Roundtable . Στην διημερίδα αυτή θα συζητηθεί η σημαντικότητα του ψηφιακού μετασχηματισμού (digital transformation), ο τρόπος υλοποίησης του στο επιχειρησιακό περιβάλλον καθώς και παραδείγματα μικρομεσαίων επιχειρήσεων που όχι μόνο κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στις νέες συνθήκες αλλά είδαν τους τζίρους τους να εκτοξεύονται μέσα σε αυτή τη πρωτόγνωρη κατάσταση.

Η Αναστασία Χαλκίδου, Accounting Director & co-founder της Quantum BITS, ύστερα από ειδική πρόσκληση του ACCA και του ευρωπαϊκού οργανισμού SMEunited, θα συμμετέχει ως ομιλήτρια σε αυτό το μοναδικό event. Στην μείζονος σημασίας διημερίδα που συμμετέχουν εκπρόσωποι κυβερνήσεων, ρυθμιστικών αρχών, επιχειρήσεων, θερμοκοιτίδων αλλά και διεθνών οργανισμών, η κα Χαλκίδου θα παρουσιάσει 2 περιπτώσεις πελατών μας που μας εμπιστεύτηκαν και μαζί μας έκαναν το ψηφιακό άλμα με αποτέλεσμα όχι μόνο να επιβιώσουν στη διάρκεια της πανδημίας αλλά να εξελίξουν τις υπηρεσίες τους και να διευρύνουν το πελατολόγιο τους.

Στην Quantum BITS πιστεύουμε και επενδύουμε στην καινοτομία και την υιοθετούμε σε κάθε πτυχή της καθημερινότητας.

Το μέλλον είναι Digital και η Quantum BITS είναι εδώ για να προσφέρει τις λύσεις που χρειάζεστε.

Περισσότερες πληροφορίες για το event:http://www.oecd.org/going-digital/sme/

Χρήσιμα Links

Q

Στοιχεία Επικοινωνίας

Quantum Business & IT Solutions
Αριθμός ΓΕΜΗ: 148464501000

Αθήνα: Περικλέους 30-32, Σύνταγμα 105 62

Θεσσαλονίκη: Βασιλέως Ηρακλείου 53 & Καρόλου Ντηλ, 54623

211 210 40 50
info@quantum.gr

Δευτέρα - Παρασκεύη: 09:00 π.μ. - 6:00 μ.μ.