Σχεδιασμός & ανάπτυξη ηλεκτρονικών καταστημάτων (e-shop)

Στην Quantum ειδικευόμαστε στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη eshop.

Η εμφάνιση, η χρηστικότητα και η αισθητική του ηλεκτρονικού σας καταστήματος είναι εξίσου σημαντική -αν όχι σημαντικότερη- με εκείνη του φυσικού καταστήματος.
Ειδικά την τελευταία τριετία, αυτό έχει φανεί ότι ισχύει αδιαμφισβήτητα, ανεξαρτήτως κλάδου και τύπου επιχείρησης.

Στην Quantum ειδικευόμαστε από το 2014 στον σχεδιασμό και την κατασκευή custom e-shop, με γνώμονα τις ανάγκες και τον χαρακτήρα της εκάστοτε επιχείρησης, αλλά και την εμπειρία του χρήστη.

Γρήγορες, εύκολες & αξιόπιστες αγορές. Το τρίπτυχο πάνω στο οποίο βασίζεται η κάθε δουλειά μας.
Ενδεικτικά, αξίζει να παρουσιάσουμε ορισμένα project που υλοποίησε τα τελευταία χρόνια η έμπειρη ομάδα IT της εταιρείας μας.

Το Snazzy είναι ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης ρολογιών, κοσμημάτων και αξεσουάρ.

Για το συγκεκριμένο project επιλέχθηκε η χρήση κώδικα βασισμένου στα WordPress και WooCommerce frameworks ώστε να είναι εύκολη η επέκταση της ιστοσελίδας, καθώς και οι ηλεκτρονικές συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω αυτής. Έχει ενσωματωθεί προσαρμοσμένη διεπαφή ηλεκτρονικών αγορών, πλήρως εναρμονισμένη με τα πιο πρόσφατα πρότυπα και τεχνικές ανάπτυξης.

Το snazzy.gr είναι ένας responsive ιστότοπος που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να πλοηγηθούν από υπολογιστή, κινητό ή tablet χωρίς περιορισμούς. Τα φίλτρα και κατ’ επέκταση, η κατηγοριοποίηση που έχει γίνει στα προϊόντα, διευκολύνει σημαντικά την αναζήτηση και εύρεσή τους από τον επισκέπτη.

Το Bouboukis.gr και το FlowersBalloons.gr είναι σύγχρονα, πλήρως responsive online ανθοπωλεία στα οποία ο χρήστης μπορεί να βρει από ανθοδέσμες, μπουκέτα και φυτά έως μπαλόνια, προϊόντα γέννησης και πρωτότυπα δώρα για κάθε περίσταση. Δίπλα από κάθε προϊόν δίνεται η δυνατότητα επιλογής διαφόρων συνοδευτικών για να σταλούν μαζί με το δώρο στον παραλήπτη, όπως αρκουδάκια, γλυκά και κάρτες.

Κατασκευή, σχεδιασμός, ανάπτυξη, ιστοσελίδων, eshop, ηλεκτρονικό κατάστημα

Κατασκευή, σχεδιασμός, ανάπτυξη, ιστοσελίδων, eshop, ηλεκτρονικό κατάστημα

Αντίστοιχα, η εύρεση των προϊόντων διευκολύνεται από την ενσωμάτωση φίλτρων για στοχευμένη αναζήτηση.

Το Lamda Project είναι μία πρωτοβουλία που ξεκίνησε το 2018, με στόχο τη διάδοση της ελληνικής γλώσσας και κουλτούρας.
Ο ιστότοπος που σχεδίασε και υλοποίησε η Quantum BITS, full-responsive για πλοήγηση από υπολογιστή, κινητό ή tablet, διαθέτει μία custom φόρμα υπολογισμού κόστους φοίτησης.

Κατασκευή, σχεδιασμός, ανάπτυξη, ιστοσελίδων, eshop, ηλεκτρονικό κατάστημα

Υπάρχει ακόμα ειδική φόρμα εγγραφής στα μαθήματα και δυνατότητα online κράτησης θέσης στα ταξίδια που διοργανώνονται από τον οργανισμό.

Για τον ιστότοπο της Vita Codex, που παρέχει εξοπλισμό και ολοκληρωμένη υποστήριξη σε μικροβιολογικά εργαστήρια, έπρεπε να ενσωματωθούν τόσο η ενότητα με τα προϊόντα (αναλυτές, αντιδραστήρια, μικροσκόπια κ.α.), όσο και η ενότητα με τις υπηρεσίες.

Κατασκευή, σχεδιασμός, ανάπτυξη, ιστοσελίδων, eshop, ηλεκτρονικό κατάστημα

Ο χρήστης μπορεί να ενημερωθεί για τις υπηρεσίες συντήρησης, ανακατασκευής, μηχανογράφησης και συμβουλευτικής, αλλά και να πλοηγηθεί στα προϊόντα, τα οποία είναι χωρισμένα ανά κατηγορία και διαθέτουν αναλυτικές περιγραφές των προδιαγραφών τους.

Η ιστοσελίδα της Deco House είναι ένα ηλεκτρονικό πολυκατάστημα οικιακού εξοπλισμού. Εξειδικευμένα παραμετροποιημένο και βασισμένο στο openCart, είναι σε θέση να καλύψει τις αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς, σε ευχρηστία, ασφάλεια, άμεσης πληροφόρησης.

Με τη δημιουργία εξατομικευμένου προφίλ πελάτη ενθαρρύνεται η διαδραστικότητα μεταξύ πελάτη-επιχείρησης, καθώς και η απλούστευση των ηλεκτρονικών συναλλαγών. Ο σχεδιασμός έγινε με γνώμονα την προσβασιμότητα από κάθε τύπου συσκευή, όπως κινητό, υπολογιστή, ή tablet.

Αξίζει να αναφερθεί ότι όλες οι σελίδες είναι φτιαγμένες έτσι ώστε να ενισχύεται το SEO (Search Engine Optimization) και να εντοπίζονται καλύτερα από τις μηχανές αναζήτησης (Google, Yahoo, κλπ).

Επικοινωνήστε μαζί μας αν βρίσκεστε στην αναζήτηση δημιουργίας ή αναβάθμισης της online παρουσίας σας. Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε κάθε ιστοσελίδα με γνώμονα τις εξατομικευμένες ανάγκες, το όραμα και την αισθητική του πελάτη.

Χρήσιμα Links

Q

Στοιχεία Επικοινωνίας

Quantum Business & IT Solutions
Αριθμός ΓΕΜΗ: 148464501000

Αθήνα: Περικλέους 30-32, Σύνταγμα 105 62

Θεσσαλονίκη: Βασιλέως Ηρακλείου 53 & Καρόλου Ντηλ, 54623

211 210 40 50
info@quantum.gr

Δευτέρα - Παρασκεύη: 09:00 π.μ. - 6:00 μ.μ.