Η Quantum στο Λονδίνο: On-going training για το προσωπικό της Medical Diagnosis! 

Με επιτυχία συνεχίστηκε το training του προσωπικού της Medical Diagnosis στο Λονδίνο!

Ο IT Director & Cofounder της Quantum, Γιώργος Κοσνετζώφ, βρέθηκε ξανά στη βρετανική πρωτεύουσα προκειμένου να εκπαιδεύσει το ιατρικό προσωπικό του ιδιωτικού διαγνωστικού εργαστηρίου στη χρήση της custom web πλατφόρμας που υλοποίησε η Quantum. 

Το medicaldiagnosis.net αποτελεί ένα web portal που αφενός λειτουργεί  ως ηλεκτρονικό κατάστημα για τους ασθενείς που θέλουν να κλείσουν τα ραντεβού τους, αφετέρου απλοποιεί τη διαδικασία καταχώρησης των εξετάσεων τόσο από b2c όσο και από τους b2b συνεργάτες, αποκλείει την πιθανότητα ανθρώπινων λαθών και εξασφαλίζει εξοικονόμηση χρόνου μεγαλύτερη του 90%! 

Medical Diagnosis, site, website, e-shop

Σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε εξ ολοκλήρου από την Quantum Business & IT Solutions ως μία custom λύση για λογαριασμό της Medical Diagnosis ltd. Ο σχεδιασμός της πλατφόρμας βασίστηκε στις ανάγκες των ειδικών που θα τη χειρίζονταν, αλλά και στις απαιτήσεις των πελατών τους.
Τεχνικά, η επιλογή χρήσης κώδικα βασισμένου στο bootstrap framework έγινε ώστε να είναι εύκολη η επέκταση της ιστοσελίδας. 

Συγκεκριμένα, ο ιστότοπος διαθέτει τις παρακάτω ειδικές προσαρμογές: 

  • Πλήρης customization στις εξετάσεις 
  • Δημιουργία πολλαπλών Profiles (Bundles εξετάσεων) 
  • Ενσωμάτωση “Sage Pay” & “Paypal” payment gateways 
  • Δυνατότητα online booking πολλαπλών συνεδριών 

Εύχρηστη, διαισθητική και fully responsive από υπολογιστή, κινητό ή tablet χωρίς περιορισμούς, η ιστοσελίδα «αγκαλιάστηκε» από το προσωπικό της Medical Diagnosis και πλέον αποτελεί αναπόσπαστο και πλήρως απαραίτητο εργαλείο της καθημερινότητάς τους. 

Χρήσιμα Links

Q

Στοιχεία Επικοινωνίας

Quantum Business & IT Solutions
Αριθμός ΓΕΜΗ: 148464501000

Αθήνα: Περικλέους 30-32, Σύνταγμα 105 62

Θεσσαλονίκη: Βασιλέως Ηρακλείου 53 & Καρόλου Ντηλ, 54623

211 210 40 50
info@quantum.gr

Δευτέρα - Παρασκεύη: 09:00 π.μ. - 6:00 μ.μ.