Η Quantum στις Ημέρες Καριέρας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας!

Η Quantum BITS ήταν μία από τις περίπου 70 εταιρείες που συμμετείχαν στη διαδικτυακή διημερίδα με τίτλο «Μπες στο Παιχνίδι» που έλαβε χώρα στις 29 και 30 Μαρτίου.

Οι «Ημέρες Καριέρας» που διοργανώνει κάθε χρόνο το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας αποτελεί μία μεγάλη ετήσια συνάντηση τελειόφοιτων και νέων αποφοίτων των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών τμημάτων, με στελέχη επιλογής προσωπικού ελληνικών και διεθνών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας. 

Στόχος είναι, μέσω εταιρικών παρουσιάσεων και ομιλιών, οι συμμετέχοντες να προετοιμαστούν κατάλληλα και να κάνουν το πρώτο βήμα ώστε να διεισδύσουν στην αγορά εργασίας. Οι συζητήσεις αφορούν μεταξύ άλλων, τις νέες τάσεις σε επαγγέλματα, τις προοπτικές ζήτησης ειδικοτήτων, τις τεχνικές και τα εργαλεία διεκδίκησης μίας θέσης. Παράλληλα, τα στελέχη επιλογής προσωπικού (HR) και οι εκπρόσωποι των επιχειρήσεων πραγματοποιούν συνεντεύξεις με επιλεγμένους υποψηφίους, ενώ λαμβάνουν το σύνολο των βιογραφικών σημειωμάτων των συμμετεχόντων, προς αξιολόγηση και αξιοποίησή τους σε μελλοντικό χρόνο. 

Η Quantum, ως εταιρεία που ανέκαθεν υποστήριζε τη σύνδεση Πανεπιστημίου και αγοράς εργασίας, ενσωματώνοντας απόφοιτους των μεγαλύτερων ακαδημαϊκών ιδρυμάτων της χώρας στο δυναμικό της, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τις Ημέρες Καριέρας. 

Στην παρουσίαση της 9ετούς ανοδικής πορείας της εταιρείας, έγινε αναφορά σε όλο το φάσμα των υπηρεσιών που παρέχει και των κλάδων που εξειδικεύεται. Η Quantum απευθύνεται τόσο σε απόφοιτους σχολών Οικονομικών Επιστημών και Λογιστικής, όσο Πληροφορικής και Marketing. 

Η φιλοσοφία Single Point of Contact για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις αποτελεί πυλώνα της εταιρείας από την ίδρυσή της το 2013. Το φάσμα των πελατών είναι ιδιαίτερα ευρύ, με τη δραστηριότητά τους να καλύπτει σχεδόν όλους τους τομείς της οικονομίας. 

Παρέχουμε την εμπειρία και την πρακτική γνώση και επενδύουμε στην ακαδημαϊκή κατάρτιση και την διάθεση για εξέλιξη! Στην Quantum έχουμε ως βασική αρχή να δίνουμε ευκαιρίες σε νέους ανθρώπους, να εμπιστευόμαστε τις ιδέες τους και να τους υποστηρίζουμε στην υλοποίηση των στόχων τους.

Χρήσιμα Links

Q

Στοιχεία Επικοινωνίας

Quantum Business & IT Solutions
Αριθμός ΓΕΜΗ: 148464501000

Αθήνα: Περικλέους 30-32, Σύνταγμα 105 62

Θεσσαλονίκη: Βασιλέως Ηρακλείου 53 & Καρόλου Ντηλ, 54623

211 210 40 50
info@quantum.gr

Δευτέρα - Παρασκεύη: 09:00 π.μ. - 6:00 μ.μ.