Η Quantum BITS στους νικητές των Accounting Awards 2020

Τα ACCOUNTING AWARDS 2020 , διοργανώθηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε μια πρωτόγνωρη οικονομική συγκυρία που αναδεικνύει το ζωτικό ρόλο του λογιστικού/ελεγκτικού επαγγέλματος για τις επιχειρήσεις αλλά και την κοινωνία.
H Quantum BITS στηρίζει τέτοιου είδους πρωτοβουλίες και συμμετέχει ενεργά σε αυτές.

Είμαστε ενθουσιασμένοι και πολύ υπερήφανοι για τη βράβευση μας σε 3 πολύ σημαντικές κατηγορίες και πιο συγκεκριμένα: 

  • Gold βραβείο στην κατηγορία των υπηρεσιών επιχειρηματικής αναλυτικής (data analytics) 
  • Silver βραβείο στην κατηγορία για την παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών σε στελέχη επιχειρήσεων και σε εν δυνάμει επιχειρηματίες και κοινωνικές οργανώσεις  
  • Bronze βραβείο στην κατηγορία αξιοποίησης ψηφιακών τεχνολογιών & συστημάτων 

Τα βραβεία αυτά είναι αποτέλεσμα πολύ σκληρής δουλειάς και αδιάκοπης προσπάθειας και ενισχύουν την θέληση μας να γίνουμε ακόμα καλύτεροι και να βελτιώσουμε στο μέγιστο την ποιότητα των υπηρεσιών μας και την ικανοποίηση που οι συνεργάτες μας απολαμβάνουν από αυτές.
Σε αυτό τον δύσκολο και καθημερινό αγώνα δεν θα μπορούσαμε να καταφέρουμε τίποτα χωρίς την συμβολή των εργαζομένων μας , των ‘’δικών μας ανθρώπων’’ όπως συνηθίζουμε να λέμε στην QuantumKαι αυτό γιατί δίνουν σε καθημερινή βάση των καλύτερο τους εαυτό για να ανταποκριθούν στις νέες απαιτητικές συνθήκες και να συμβάλουν στην ανάπτυξη και την εξέλιξη τόσο των ιδίων όσο της επιχείρησης μας.

Στην Quantum BITS πιστεύουμε στην υγιή επιχειρηματικότητα η οποία συμβάλλει στην ουσιαστική ανάπτυξη της οικονομίας με γνώμονα πάντα την εξέλιξη της κοινωνίας ως σύνολο. 

Χρήσιμα Links

Q

Στοιχεία Επικοινωνίας

Quantum Business & IT Solutions
Αριθμός ΓΕΜΗ: 148464501000

Αθήνα: Περικλέους 30-32, Σύνταγμα 105 62

Θεσσαλονίκη: Βασιλέως Ηρακλείου 53 & Καρόλου Ντηλ, 54623

211 210 40 50
info@quantum.gr

Δευτέρα - Παρασκεύη: 09:00 π.μ. - 6:00 μ.μ.