Η Quantum BITS στο Race for the Cure 2022! 

H Quantum BITS στήριξε και φέτος τον μεγάλο αγώνα δρόμου Race for the Cure που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, ενάντια στον καρκίνο του μαστού. 

Το Greece Race for the Cure είναι η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση για κοινωνικό σκοπό στην Ελλάδα και η 2η μεγαλύτερη διοργάνωση Race for the Cure στην Ευρώπη. 

Φέτος, με σύνθημα «ΜΑΖΙ είμαστε πιο δυνατοί», ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» κάλεσε τον κόσμο να συμμετάσχει με φυσική παρουσία στη διοργάνωση, μετά από 2 χρόνια που λόγω πανδημίας πραγματοποιούταν μόνο διαδικτυακά. 

Ανάμεσα στα ονόματα των ομάδων που πήραν μέρος βρισκόταν και αυτό της Quantum BITS. Η εταιρεία μας κατέθεσε δωρεά για τον σκοπό, ενώ συμμετείχαμε και στον συμβολικό περίπατο 2 χιλιομέτρων που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας. Ξεκινήσαμε από το Ζάππειο φορώντας τα χαρακτηριστικά μπλουζάκια, κατηφορίσαμε την Πανεπιστημίου, ανεβήκαμε τη Σταδίου και τερματίσαμε στο σημείο εκκίνησης! 

Για εμάς στην Quantum BITS, είναι πολύ σημαντικό να στηρίζουμε ενεργά τόσο όμορφες προσπάθειες και να συμβάλλουμε με όσα μέσα διαθέτουμε στην αφύπνιση και την ενημέρωση για σοβαρά ζητήματα που συμβαίνουν δίπλα μας, όμως συχνά μένουν στην αφάνεια. 

Ο καρκίνος του μαστού έχει χτυπήσει την πόρτα πολλών οικογενειών και τόσο η πρόληψη, όσο και η έγκαιρη διάγνωση είναι κομβική. 

Επομένως δίνουμε ραντεβού του χρόνου, ακόμα πιο πολλοί, ακόμα πιο δυνατοί!

Χρήσιμα Links

Q

Στοιχεία Επικοινωνίας

Quantum Business & IT Solutions
Αριθμός ΓΕΜΗ: 148464501000

Αθήνα: Περικλέους 30-32, Σύνταγμα 105 62

Θεσσαλονίκη: Βασιλέως Ηρακλείου 53 & Καρόλου Ντηλ, 54623

211 210 40 50
info@quantum.gr

Δευτέρα - Παρασκεύη: 09:00 π.μ. - 6:00 μ.μ.