Η Quantum BITS στο ετήσιο report της AFI

H AFI δημοσίευσε την ετήσια αναφορά για το 2021 και η Quantum BITS είναι παρούσα.

Το πολυσέλιδο report φιλοξενεί μία συνέντευξη της Αναστασίας Χαλκίδου, co-founder και Accounting Director της εταιρείας μας, σχετικά με τον ψηφιακό μετασχηματισμό. Όπως λέει και η ίδια, «η ψηφιοποίηση είναι ενσωματωμένη στην κουλτούρα μας στην Quantum BITS, από την ίδρυσή της».

Μερικές σελίδες νωρίτερα βρίσκουμε επίσης μία αναφορά στο webinar που διοργάνωσε πέρυσι η AFI και συντόνισε ο Γιώργος Κοσνετζώφ, co-founder και IT Director της Quantum BITS, με θέμα «E-shop ή τίποτα».

AFI, Action Finance Initiative, Αναστασία Χαλκίδου, webinar, χρηματοδότηση, συνέντευξη, δηλώσεις

Τόσο ο κος Κοσνετζώφ, όσο και η κα Χαλκίδου συμμετείχαν ενεργά στο εγχείρημα της  AFI για να στηρίξουν νέους επιχειρηματίες μοιράζοντας τις γνώσεις τους και τις εμπειρίες τους ως mentors.

Η Action Finance Initiative (AFI) είναι είναι μία μη κερδοσκοπική εταιρεία με τριπλή αποστολή:

  • να εισάγει τις μικροπιστώσεις στην Ελλάδα, με σκοπό την καταπολέμηση του κοινωνικού και οικονομικού αποκλεισμού, βοηθώντας ανέργους να δημιουργήσουν τη δική τους θέση εργασίας,
  • να επαναφέρει τις βασικές αρχές της κοινωνικής οικονομίας και
  • να εκπαιδεύσει και να συμβουλέψει δωρεάν μικροεπιχειρηματίες και να βελτιώσει το νομικό και θεσμικό περιβάλλον της αυτοαπασχόλησης.

Ζωντανό παράδειγμα των παραπάνω είναι και η εταιρεία μας. Χάρη στην χρηματοδότηση της AFI, η Quantum BITS αναπτύχθηκε με αλματώδεις ρυθμούς τα τελευταία χρόνια, διπλασιάζοντας παράλληλα τις θέσεις εργασίας της.

«Το πρώτο βήμα δύσκολο, το δεύτερο αλαφραίνει… Με αυτόν τον στίχο μπορώ να συνοψίσω την πολύτιμη στήριξη της δεύτερης χρηματοδότησης που λάβαμε από την AFI. Μια επιβράβευση των όσων είχαμε καταφέρει ως τότε και μια ψήφος εμπιστοσύνης για τη συνέχεια που μας οδήγησε να διπλασιάσουμε τις θέσεις εργασίας μας. Δε θα είχαμε πετύχει αυτόν τον ρυθμό ανάπτυξης χωρίς το πολύτιμο εργαλείο της ανανέωσης που μας προσέφερε η AFI».

Μπορείτε να διαβάσετε τη συνέντευξη της Αναστασίας Χαλκίδου παρακάτω:

AFI, Action Finance Initiative, Αναστασία Χαλκίδου, webinar, χρηματοδότηση, συνέντευξη, δηλώσεις

Για ολόκληρο το report της AFI, κάντε κλικ εδώ.

Χρήσιμα Links

Q

Στοιχεία Επικοινωνίας

Quantum Business & IT Solutions
Αριθμός ΓΕΜΗ: 148464501000

Αθήνα: Περικλέους 30-32, Σύνταγμα 105 62

Θεσσαλονίκη: Βασιλέως Ηρακλείου 53 & Καρόλου Ντηλ, 54623

211 210 40 50
info@quantum.gr

Δευτέρα - Παρασκεύη: 09:00 π.μ. - 6:00 μ.μ.