Η Αναστασία Χαλκίδου στο πάνελ του International Trade Week

Η Αναστασία Χαλκίδου, Accounting Director και co-founder της Quantum BITS, συμμετείχε ως ομιλήτρια σε ένα από τα πάνελ της Εβδομάδας Διεθνούς Εμπορίου (International Trade Week), που διοργανώνει το υπουργείο Διεθνούς Εμπορίου της Μεγάλης Βρετανίας.

Το θέμα του πάνελ, που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά το πρωί της Τετάρτης 2 Νοεμβρίου, είχε θέμα «Πώς οι λογιστές μπορούν να υποστηρίξουν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που θέλουν να εξερευνήσουν το διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον» (How accountants can support SMEs in navigating the business environment internationally).

Συνομιλητές της κας Χαλκίδου στο πάνελ ήταν η Βρετανίδα Heather Smith, ο Gabriel Low από την Σιγκαπούρη και ο Robert A Belle από την Κένυα, όλοι μέλη του ACCA και co-hosts στα Practice Rooms. Προερχόμενοι από τέσσερα μέρη του πλανήτη όπου το επιχειρηματικό και οικονομικό τοπίο διαφέρει άρδην, έχοντας επίσης εργαστεί σε άλλες χώρες, αλλά και διαθέτοντας πολυετή ενεργή ενασχόληση με τη λογιστική σε διεθνές επίπεδο, οι ομιλητές μοιράστηκαν τις γνώσεις τους με τους συμμετέχοντες.

Παρείχαν απτά παραδείγματα και προτάσεις, τοπικές επιχειρηματικές πρακτικές, ειδική ορολογία, χρήσιμες πηγές, αλλά και τι πρέπει να προσέξει κάποιος που θέλει να βγει στη διεθνή αγορά και αναζητά τον κατάλληλο λογιστή.

Χρήσιμα Links

Q

Στοιχεία Επικοινωνίας

Quantum Business & IT Solutions
Αριθμός ΓΕΜΗ: 148464501000

Αθήνα: Περικλέους 30-32, Σύνταγμα 105 62

Θεσσαλονίκη: Βασιλέως Ηρακλείου 53 & Καρόλου Ντηλ, 54623

211 210 40 50
info@quantum.gr

Δευτέρα - Παρασκεύη: 09:00 π.μ. - 6:00 μ.μ.