Η έξαρση της πανδημίας του COVID19 τόσο στη χώρα μας όσο και σε ολόκληρο τον πλανήτη είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο δύσκολες δοκιμασίες με την οποία ήρθε αντιμέτωπη η ανθρωπότητα τον 21ο αιώνα. Ξαφνικά , χωρίς καμία περίοδο μετάβασης, διαμορφώνεται μία νέα πραγματικότητα στην οποία όλοι οφείλουμε να προσαρμοστούμε και πολύ περισσότερο οι επιχειρήσεις.

Οι επιχειρήσεις, οι οποίες αποτελούν τα ενεργά κύτταρα της Παγκόσμιας οικονομίας έχουν να αντιμετωπίσουν μια σειρά από ραγδαίες εξελίξεις που αφορούν τόσο το νομοθετικό πλαίσιο μέσα στο οποίο λειτουργούν όσο και την αλλαγή στις αγοραστικές συνήθειες του καταναλωτή.

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός τον οποίο όλοι ακούγαμε αλλά δεν μπορούσαμε να προσδιορίσουμε με σαφήνεια τι σημαίνει είναι πλέον γεγονός. Το διαδίκτυο πλέον δεν χρησιμοποιείται μόνο για διενέργεια έρευνας αγοράς αλλά αποτελεί πλέον τον πιο διαδεδομένο μέσο για την αγορά υλικών και άυλων αγαθών. Πρόσφατη έρευνα του ΙΕΛΚΑ σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών για το 2020 έδειξε ότι το 51% των χρηστών του διαδικτύου πραγματοποιούν τουλάχιστον μία διαδικτυακή αγορά κάθε 10 ημέρες ενώ για το 2019 το ποσοστό αυτό κυμαινόταν μόλις στο 21 %.

Η μετατροπή των αγορών από offline σε online μπορεί να είναι απόρροια της μεγάλης υγειονομικής κρίσης αλλά δεν είναι μια τάση η οποία θα υποχωρήσει με την εκτόνωση της πανδημίας. Και αυτό γιατί διαμορφώνονται νέα καταναλωτικά πρότυπα, νέες συνήθειες και το κυριότερο νέα είδη καταναλωτών. Σύμφωνα με την τρίτη έκδοση του EY Future Consumer Index οι καταναλωτές πέρα από τη θετική συσχέτιση μεταξύ τιμής και παρεχόμενης ποιότητας αναζητούν υπηρεσίες και προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον ( planet first) , με κοινωνική εν συναίσθηση ( society first) , με εμπειρία (experience first) τα οποία να είναι οικονομικά βιώσιμα ( affordability first) και πλήρως συνυφασμένα στα νέα υγειονομικά πρωτόκολλα ( health first).

Οι επιχειρήσεις και κυρίως οι μικρό-μεσαίες, οι οποίες θέλουν να επιβιώσουν από αυτή την δοκιμασία πρέπει να υιοθετήσουν στον τρόπο λειτουργίας τους την ψηφιοποίηση των υπηρεσιών τους. Γιατί είναι ο μόνος τρόπος να κρατήσουν δίαυλο επικοινωνίας με τους πελάτες, να προωθήσουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες του και να συνεχίσουν να αποκομίζουν οικονομικά οφέλη.

Πέρα όμως από αυτό, οι μικρό – μεσαίες επιχειρήσεις έρχονται αντιμέτωπες με τον καταιγισμό πληροφοριών σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο φορολογικό πλαίσιο όπως είναι αυτό της Ελλάδας. Είναι απολύτως φυσιολογικό με τις συνεχείς τροποποιήσεις, ειδικότερα το τελευταίο διάστημα, ένας επιχειρηματίας ο οποίος δεν είναι επαγγελματίας λογιστής ή φοροτεχνικός να προβεί σε λάθος ενέργειες που θα δημιουργήσουν προβλήματα στην ομαλή λειτουργία της επιχείρησης.

Όμως κάθε πρόβλημα έχει και μία λύση. Αν είστε επιχειρηματίας και έχετε να αντιμετωπίσετε τέτοιου είδους καταστάσεις και προβληματισμούς , σας έχουμε τη λύση !

Και αυτή δεν είναι άλλη από την άλλη από την συνεργασία σας με την Quantum Business & IT Solutions.

Προφανώς και θα αναρωτηθείτε γιατί.

Η απάντηση όμως είναι κάτι περισσότερο από απλή.

Την ίδια στιγμή που το μεγαλύτερο ποσοστό των επιχειρήσεων σε παγκόσμια κλίμακα ( το 67 % σύμφωνα με την έρευνα VISA BACK TO BUSINESS) προσπαθεί να προσαρμοστεί στον ψηφιακό μετασχηματισμό η Quantum BITS το κάνει ήδη πράξη.

Με πλήθος εξειδικευμένων συνεργατών η Quantum BITS μπορεί όχι μόνο να σας συμβουλεύσει αλλά και να πάρει μέρος στον ψηφιακό μετασχηματισμό της επιχείρησης σας. Η διαδικτυακή σας παρουσία και εικόνα κρίνεται πιο επιτακτική από ποτέ. H Quantum BITS με την πολυετή της εμπειρία μπορεί να προβεί στον σχεδιασμό, την υλοποίηση και την συνεχή ανατροφοδότηση της ηλεκτρονικής σας ιστοσελίδας η οποία θα είναι βασισμένη αποκλειστικά στις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης σας.
Επειδή όμως ζούμε στην εποχή της πληροφορίας και πλήθος επιχειρήσεων αντιλαμβάνονται την ανάγκη της ψηφιοποίησης πρέπει να διαφοροποιηθείτε από τον ανταγωνισμό. Η Quantum BITS σας έχει και για αυτό τη λύση !Μέσα από πλήθος ηλεκτρονικών καμπανιών σε όλα τα κανάλια επικοινωνίας μπορεί να ενισχύσει το brand identity σας και να οδηγήσει στην εκτόξευση των πωλήσεων .
Και φυσικά η Quantum BITS είναι δίπλα σας και στην τεχνική υποστήριξη της επιχείρησης των υπολογιστικών συστημάτων, στο Service ηλεκτρονικών υπολογιστών και στην υποστήριξη δικτύων δεδομένων για την επίλυση οποιοδήποτε προβλήματος και αν εμφανιστεί.

Οι υπηρεσίες όμως δεν σταματούν εκεί. Η Quantum BITS σας έχει τη λύση και για την πολύπλοκη και πολύ συχνά μεταβαλλόμενη φορολογία . Οι συνεργάτες μας είναι δίπλα σας όχι μόνο για να σας ενημερώνουν για τις εξελίξεις αλλά για να δημιουργούν ένα πλάνο δράσης καταρτισμένο με βάση τις ιδιαιτερότητες της επιχείρηση σας. Με βάση αυτό σας ωθούν να πάρετε τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις διασφαλίζοντας την ορθή χρηματοοικονομική και λογιστική λειτουργία της επιχείρησης σας.

Όλα αυτά θα αναρωτηθείτε πως μπορούν να επιτευχθούν

Με ό,τι πιο απλό μπορείτε να φανταστείτε ..με το πάτημα ενός κουμπιού !

Επισκεφθείτε το site μας  https://www.quantum.gr/ενημερωθείτε εκτενέστερα για τις υπηρεσίες μας , και ελάτε σε επαφή μαζί μας.

Γιατί η Quantum BITS είναι δίπλα σας σε ότι χρειαστείτε έτοιμη να βρει ανά πάσα ώρα και στιγμή λύσεις εκεί που δεν υπάρχουν !

Πηγές :

ielka.gr

emea.gr

fortunegreece.gr