Γιατί είναι σημαντικό να έχετε email με το domain της επιχείρησής σας

Επαγγελματική εικόνα, αξιοπιστία, χρηστικότητα. Μερικά μόνο από τα πλεονεκτήματα που έχει η χρήση email με εξατομικευμένο domain.

Η επωνυμία, η ιστοσελίδα, το λογότυπο και φυσικά ο τρόπος επικοινωνίας είναι η ψηφιακή βιτρίνα της επιχείρησής σας. Όσο πιο προσεγμένη και επαγγελματική δείχνει, τόσο περισσότερους πελάτες θα προσελκύσει, τόσο ευκολότερα θα κερδίσει την εμπιστοσύνη τους και εν τέλει θα καταφέρει να τους κάνει να την επιλέξουν.

Το κανάλι επικοινωνίας μέσω του οποίου μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία δεν είναι δευτερεύον.

Επαγγελματική εικόνα

Η διατήρηση μιας επαγγελματικής εικόνας είναι κομβικής σημασίας για την διατήρηση των υπαρχόντων πελατών και την προσέλκυση νέων.

Είναι σαφές ότι για κάποιον που θέλει να επικοινωνήσει με την υποθετική εταιρεία ABCD, η διεύθυνση g.pappas@abcd.com σίγουρα εμπνέει μεγαλύτερη αξιοπιστία από τη διεύθυνση g_pappas77@gmail.com.

Ελάττωση κινδύνου να καταλήξετε στα spam

Ορισμένα φίλτρα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και κακόβουλου λογισμικού απενεργοποιούν αυτόματα ή ανακατευθύνουν σε φακέλους ανεπιθύμητης αλληλογραφίας τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από παρόχους όπως το Hotmail, για παράδειγμα.

Μια επαγγελματική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μειώνει τον κίνδυνο τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της επιχείρησής σας να καταλήξουν στα spam.

Σαφής η διασύνδεση με την ιστοσελίδα σας

Η χρήση του domain της επιχείρησης στο email διευκολύνει τους πελάτες να αναζητήσουν απευθείας τον ιστότοπό σας. Πρακτικά, σε κάθε μέιλ που στέλνετε ή κάθε φορά που αφήνετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας σε κάποιον, του δίνετε επίσης έναν εύκολο σύνδεσμο προς την ιστοσελίδα σας.

Επιπλέον, λειτουργεί καθησυχαστικά για το ότι είστε μια νόμιμη επιχείρηση που έχει επενδύσει στην online παρουσία της.

Ευκολότερη η συνεργασία με την υπόλοιπη ομάδα σας

Η επαγγελματική φιλοξενία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για επιχειρήσεις συνήθως συνοδεύεται και από άλλες λειτουργίες, όπως κοινά ημερολόγια και φακέλους, που κάνουν τη συνεργασία με τους συναδέλφους σας πολύ πιο εύκολη.

Μπορείτε να στέλνετε και να διαχειρίζεστε αιτήματα για συναντήσεις, να βλέπετε τα ημερολόγια των συνεργατών σας και να ελέγχετε τη διαθεσιμότητά τους, καθώς και να εργάζεστε ταυτόχρονα σε κοινά έγγραφα.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@quantum.gr και κάντε σήμερα το επόμενο βήμα για την ανανέωση της επιχείρησής σας.
Η Quantum BITS παρέχει τα ακόλουθα πακέτα προσφοράς:

1 email – 1GB – .gr domain name = 70€/έτος +ΦΠΑ
3 email – 3GB – .gr domain name = 120€/έτος +ΦΠΑ
5 email – 5GB – .gr domain name = 170€/έτος +ΦΠΑ

Bonus: Με κάθε αγορά πακέτου, προσφέρουμε επιπλέον την κατασκευή μιας one page ιστοσελίδας (logo, σύντομη παρουσίαση & στοιχεία επικοινωνίας) στην τιμή των 100€ +ΦΠΑ.

Χρήσιμα Links

Q

Στοιχεία Επικοινωνίας

Quantum Business & IT Solutions
Αριθμός ΓΕΜΗ: 148464501000

Αθήνα: Περικλέους 30-32, Σύνταγμα 105 62

Θεσσαλονίκη: Βασιλέως Ηρακλείου 53 & Καρόλου Ντηλ, 54623

211 210 40 50
info@quantum.gr

Δευτέρα - Παρασκεύη: 09:00 π.μ. - 6:00 μ.μ.