Το πρόγραμμα θα επιδοτεί το 100% της δαπάνη για τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος (e–shop) και θα αφορά αποκλειστικά τον κλάδο του λιανεμπορίου με μέγιστο ποσό επιδότησης τις 5.000€ ανά επιχείρηση.

Δικαιούχοι του προγράμματος είναι όλες οι επιχειρήσεις του λιανεμπορίου που επλήγησαν κατά την διάρκεια της πανδημίας και επιθυμούν να αποκτήσουν ηλεκτρονικό κανάλι πώλησης των προϊόντων τους.

Με γνώμονα πάντα την πληρέστερη εξυπηρέτηση και την διασφάλιση αξιόπιστων και ποιοτικών υπηρεσιών η Quantum BITS ενώνει της δυνάμεις της με την εταιρία σύμβουλων ανάπτυξης ΑΙΓΙΣ Σ.Κ.

Μέσω αυτής της συνεργασίας αναλαμβάνουμε το σύνολο του έργου από το στάδιο της προετοιμασίας και υποβολής φακέλου έως το τεχνικό και γραφιστικό κομμάτι του ηλεκτρονικού καταστήματος απαλλάσσοντας σας από χρονοβόρες διαδικασίες αλλά και διασφαλίζοντας το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Για το έργο αυτό η επιβάρυνση της επιχείρησης είναι μηδενική καθώς η ορθή υποβολή του φακέλου εξασφαλίζει επιδότηση ύψους 100% της επένδυσης (έως 5.000€), ποσό που περιλαμβάνει και τα έξοδα υποβολής του φακέλου.

Ένας ακόμα σημαντικός παράγοντας είναι ότι η ύπαρξη ιστοσελίδας ή παλαιότερου ηλεκτρονικού καταστήματος, δεν αποκλείει τις επιχειρήσεις από το πρόγραμμα. Επομένως μέσω του αναμενόμενου προγράμματος ΕΣΠΑ έχετε την ευκαιρία να σχεδιάσετε και να υλοποίησετε ένα υψηλού επιπέδου ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) που θα απογειώσει την πωλήσεις σας.

Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος ώστε να εξασφαλίσετε την θέση σας σε αυτήν την μοναδική ευκαιρία. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.