Είναι ΓΕΓΟΝΟΣ! Είμαστε ΚΑΙ στην Αγγλία!

Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο περήφανοι για την βραβευμένη IT ομάδα μας και τις εξαιρετικές επιδόσεις που την χαρακτηρίζουν σε κάθε απαιτητικό project που καλείται να φέρει εις πέρας.

Ένα τέτοιο απαιτητικό project ήταν η κατασκευή ιστοσελίδας για τη Medical Diagnosis (MD). Η MD είναι ένα διαγνωστικό εργαστήριο στο Λονδίνο που παρέχει τις υπηρεσίες του τόσο σε ιδιώτες (B2C) όσο και σε άλλα διαγνωστικά κέντρα (B2B). Αυτό που ζητήθηκε από το εξειδικευμένο προσωπικό μας ήταν η ενίσχυση της OnLine παρουσίας του με ένα full responsive ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο θα δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να πλοηγηθούν από υπολογιστή, κινητό ή tablet χωρίς περιορισμό και να μπορούν να κλείσουν άμεσα και εύκολα τις εξετάσεις τους.

Με την εξάπλωση της πανδημίας η ομάδα μας κλήθηκε επιπλέον να δημιουργήσει αυτοματοποιήσεις στον ιστότοπο που συλλέγουν τις πληροφορίες που απαιτεί το Υπουργείο Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου σχετικά με τα COVID Tests και να προωθεί αυτές τις πληροφορίες στο Laboratory Information Management System μειώνοντας κατακόρυφα τις εργατοώρες που απαιτούσε η καταχώρηση αλλά και εξαλείφοντας τον παράγοντα του ανθρωπίνου σφάλματος.

Το IT Team μας όχι μόνο ολοκλήρωσε το project με απόλυτη επιτυχία αλλά κατόρθωσε να αυξήσει τα έσοδα του διαγνωστικού κέντρου μέσω της κατασκευής μιας τόσο φιλικής ιστοσελίδας στο χρήστη και να επεκτείνει αυτήν την online διασύνδεση με τους κυριότερους B2B πελάτες της MD.

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε το site της Medical Diagnosis:

https://www.medical-diagnosis.net/

Η συνεργασία με την Medical Diagnosis είναι η πρώτη από πολλές που έχουν ξεκινήσει στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Stay tuned!

Χρήσιμα Links

Q

Στοιχεία Επικοινωνίας

Quantum Business & IT Solutions
Αριθμός ΓΕΜΗ: 148464501000

Αθήνα: Περικλέους 30-32, Σύνταγμα 105 62

Θεσσαλονίκη: Βασιλέως Ηρακλείου 53 & Καρόλου Ντηλ, 54623

211 210 40 50
info@quantum.gr

Δευτέρα - Παρασκεύη: 09:00 π.μ. - 6:00 μ.μ.