20 Δεκεμβρίου: Διεθνής Ημέρα Αλληλεγγύης

Η 20η Δεκεμβρίου έχει οριστεί από το 2005, μετά από απόφαση του ΟΗΕ ως η Διεθνής Ημέρα Ανθρώπινης Αλληλεγγύης (International Human Solidarity Day). 

Η αλληλεγγύη αποτελεί θεμελιώδη παγκόσμια αξία και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται από όλη την κοινωνία και τις επιχειρήσεις. 

Στην Quantum BITS, πιστεύουμε βαθιά στην αξία της ανθρώπινης αλληλεγγύης για αυτό την κάνουμε πράξη σε κάθε πτυχή της καθημερινής μας λειτουργίας: 

Πιο συγκεκριμένα η Quantum BITS το 2021: 

  • Προσέφερε περισσότερες από 30 ώρες δωρεάν συμβουλευτικών υπηρεσιών μέσω του Social Dynamo του Ιδρύματος Μποδοσάκη.  
  • Καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους παρείχε δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα Λογιστικής και Πληροφορικής μέσω της Action Finance Initiative. 
  • Κατά τη διάρκεια των μεγάλων πυρκαγιών στη χώρα μας το καλοκαίρι του 2021 παρείχε βοήθεια στους πυρόπληκτους συμπολίτες μας στην Αττική και στη Βόρεια Εύβοια μέσω αποστολής ειδών πρώτης ανάγκης.  
  • Αναγνωρίζοντας την σπουδαία συμβολή των νοσηλευτών στην αντιμετώπιση της πανδημίας του Covid 19 παρέχει δωρεάν φιλοξενία και υποστήριξη του site της Ελληνικής Εταιρείας Νοσηλευτικής Έρευνας και Εκπαίδευσης (ΕΕΝΕΕ). 
  • Πιστεύοντας βαθιά στην συμμετοχικότητα και τις ίσες ευκαιρίες συμμετέχει σαν tech trainer στο πρόγραμμα #TF4WOMEN του οργανισμού Techfugees 

“Αν υπάρχει κάτι που περνάει απο χέρι σε χέρι, αυτό είναι η ανθρωπιά”, Οδυσσέας Ελύτης. 

 

Χρήσιμα Links

Q

Στοιχεία Επικοινωνίας

Quantum Business & IT Solutions
Αριθμός ΓΕΜΗ: 148464501000

Αθήνα: Περικλέους 30-32, Σύνταγμα 105 62

Θεσσαλονίκη: Βασιλέως Ηρακλείου 53 & Καρόλου Ντηλ, 54623

211 210 40 50
info@quantum.gr

Δευτέρα - Παρασκεύη: 09:00 π.μ. - 6:00 μ.μ.