Ανασκόπηση της χρονιάς

H Quantum BITS, όπως και το σύνολο των επιχειρήσεων, αντιμετώπισε μια σειρά από προκλήσεις και το 2021 αλλά κατάφερε να ανταποκριθεί με απόλυτη επιτυχία. 

Ας δούμε όμως αναλυτικά τα επιτεύγματα μας: 

Ιανουάριος: Τριπλή βράβευση στα Accounting Awards 2020. Πιο συγκεκριμένα : 

  • Gold βραβείο στην κατηγορία των υπηρεσιών επιχειρηματικής αναλυτικής (data analytics)  
  • Silver βραβείο στην κατηγορία για την παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών σε στελέχη επιχειρήσεων και σε εν δυνάμει επιχειρηματίες και κοινωνικές οργανώσεις   
  • Bronze βραβείο στην κατηγορία αξιοποίησης ψηφιακών τεχνολογιών & συστημάτων 

Φεβρουάριος: Συμμετοχή στο 2ο OECD Digital for SME Roundtable για την ψηφιοποίηση των ΜμΕ. Η Αναστασία Χαλκίδου, Accounting Director & co-founder της Quantum BITS, ύστερα από ειδική πρόσκληση του ACCA και του ευρωπαϊκού οργανισμού SMEunited, συμμετείχε ως ομιλήτρια σε αυτό το μοναδικό event εγκαινιάζοντας την παρουσία της ως contributor στην παγκόσμια πρωτοβουλία Digital4SMEs του OECD. 

Μάρτιος: Δημιουργία μέσω των inhouse υπηρεσιών Πληροφορικής, το πρωτοπόρο, online personalized data analysis web app που ονομάζει Quantum Financial Reporting Service (QFRS). 

Απρίλιος: Συμμετοχή στο event της Παγκόσμιας Τράπεζας και του EFAA με θέμα το μέλλον του λογιστικού επαγγέλματος και τη διαφοροποίηση του μέσω της προσφοράς νέων και καινοτόμων υπηρεσιών. 

Μάιος: Διοργάνωση του 1ου ACCA Practice Room με κεντρική ομιλήτρια την Αναστασία Χαλκίδου και καλεσμένο τον Martin de Bie, με θέμα: “The digitalization of SMPs & SMEsThe only way forward?” 

Ιούνιος: Διεξαγωγή του 2ου ACCA Practice Room με κεντρική ομιλήτρια την Αναστασία Χαλκίδου και καλεσμένη την Μαρίσα Αντωνοπούλου, με θέμα: “Microcredit and financing tools for SMEs 

Ιούλιος: Συμμετοχή στο “Bridging the digital skill gaps for SMES and Entrepreneurs” που διοργανώνει ο ΟΟΣΑ στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων (ΜμΕ). 

Αύγουστος: Παροχή βοήθειας στους πυρόπληκτους συμπολίτες μας στην Αττική και στη Βόρεια Εύβοια μέσω αποστολής ειδών πρώτης ανάγκης. 

Σεπτέμβριος: Βράβευση στα Impact BITE Awards 2021 αποσπώντας το BRONZE βραβείο στην κατηγορία Ψηφιακή Αριστεία για τον COVID19: Τηλεργασία με το project “Supporting the Supporters”. 

Οκτώβριος: Επέκταση των δραστηριοτήτων μας στο Ηνωμένο Βασίλειο. 

Νοέμβριος: Παρουσίαση του QFRS  ως παράδειγμα επιτυχούς εφαρμογής των αυτοματοποιήσεων και της τεχνητής νοημοσύνης από Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο  πλαίσιο έρευνας της European Economic and social Commitee με θέμα: Boosting the use of Artificial Intelligence in Europes microsmall and mediumsized Enterprises.   

Δεκέμβριος:  Συμμετοχή του Γιώργου Κοσνετζώφ, IT Director & co founder της Quantum BITS ως tech trainer στο πρόγραμμα #TF4WOMEN του οργανισμού Techfugees στηρίζοντας έμπρακτα τη συμμετοχικότητα και τις ίσες ευκαιρίες 

Το 2022 συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα σας σε ό,τι χρειαστείτε εξελίσσοντας τις υπηρεσίες μας. 

Χρήσιμα Links

Q

Στοιχεία Επικοινωνίας

Quantum Business & IT Solutions
Αριθμός ΓΕΜΗ: 148464501000

Αθήνα: Περικλέους 30-32, Σύνταγμα 105 62

Θεσσαλονίκη: Βασιλέως Ηρακλείου 53 & Καρόλου Ντηλ, 54623

211 210 40 50
info@quantum.gr

Δευτέρα - Παρασκεύη: 09:00 π.μ. - 6:00 μ.μ.