Ανασκόπηση της χρονιάς

Το 2020 είναι μία απο τις δυσκολότερες χρονιές για το σύνολο των ελληνικών και όχι μόνο επιχειρήσεων ανεξαρτήτως μεγέθους και αντικειμένου ενασχόλησης, αφού η έξαρση της πανδημίας του κορωνοιού ήρθε για να ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα και να διαμορφώσει μία νέα πραγματικότητα.
Στην Quantum BITS όμως τα καταφέραμε! Όχι μόνο ξεπεράσαμε όλες τις αντικειμενικές δυσκολίες, αλλά πετύχαμε το στόχο μας οποίος δεν είναι άλλος από το να βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.

Εταιρικό Περιβάλλον
• Από την πρώτη κιόλας στιγμή με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και μέσω της αξιοποίησης των νέων τεχνολογιών που βρίσκονται στον πυρήνα του οράματος της Quantum BITS πραγματοποιήσαμε ήδη από το Μάρτιο την επιτυχή μετάβασή μας σε καθεστώς πλήρους τηλεργασίας κατά τη διάρκεια των περιοριστικών μέτρων έναντι της διασποράς του κορωνοϊού.

• Παράλληλα , οι νέες συνθήκες απαιτούσαν όχι απλά διατήρηση της επαφής με τους πελάτες μας αλλά δραστική ενίσχυση. Στο πλάισιο της διασφάλισης της απρόσκοπτης παροχής υπηρεσίων δημιουργήσαμε το Internal Custom CRM για άμεση πρόσβαση στα στοιχεία των πελατών αλλά και καταγραφή αιτημάτων και εργασιών

Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Στην Quantum BITS αγαπάμε να προσφέρουμε τις γνώσεις μας και να βρίσκουμε λύσεις εκεί που δεν υπάρχουν και το αποδεικνύουμε έμπρακτα.
Τόσο το Accounting όσο και το IT department μας συμμετείχε σε πλήθος εκπαιδευτικών δράσεων και πιο συγκεκριμένα :

Accounting Department
• Δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη σε εν δυνάμει και υφιστάμενες επιχειρήσεις και μη κερδοσκοπικές οντότητες μέσω του Social Dynamo και της Action Finance Initiative για περισσότερες από 50 ώρες για όλο το 2020.
• Συνδιοργάνωση ή/και συμμετοχή σε webinars με ειδικές θεματικές, όπως θέματα Οικονομικού Απολογισμού (Απρίλιος), Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα (Φεβρουάριος, Ιούλιος) θέματα κατάρτισης Business Plan σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς (Νοέμβριος), για το Επιχειρείν στην εποχή της πανδημίας (Νοέμβριος-Δεκέμβριος).
• Συμμετοχή σε  εθελοντικές δράσεις για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις και τις επιπτώσεις του COVID 19 που διοργάνωσε ο διεθνής οργανισμός Ορκωτών Λογιστών ACCA (Μάιος, Νοέμβριος).

IT Department
• Συμμετοχή σε σειρά trainings της AFI με θέμα την αναγκαιότητα ύπαρξης ενός σωστά δομημένου και ευέλικτου e-shop το οποίο θα συμβάλλει δραστικά στην αύξηση της κερδοφορίας της επιχείρησης.
• Συμμετοχή στην εβδομάδα γυναικείας επιχειρηματικότητας μέσω webinar.

Ανταγωνιστικότητα, Εξωστρέφεια,Καινοτομία
Τρεις λέξεις που είναι ταυτόσημες με το όραμα και τις αξίες της Quantum είναι η δημιουργικότητα, η εφευρετικότητα και η καινοτομία.
Τόσο το IT όσο και το Accounting Department ανέλαβαν πλήθος project που ανέδειξε αυτές τις αξίες αλλά και τους πολύτιμους συνεργάτες μας.
Πιο συγκεκριμένα :

ΙΤ Department
• Συνεργασία με μεγάλη φαρμακευτική για την δημιουργία custom WebApps.
Συνεργασία με διεθνές μικροβιολογικό εργαστήριο για την δημιουργία online πλατφόρμας ραντεβού και υποστήριξης ασθενών με Covid-19
• Υποστήριξη online συνεδρίου με συμμετέχοντες από 20+ χώρες και απευθείας μετάδοσή του στο youtube.

Accounting Department
Μέσω της αξιοποίσης των νέων τεχνολογιών που βρίσκεται στον πυρήνα του οράματος της Quantum BITS καταφέραμε να διευκολύνουμε/εκσυγχρονίσουμε περεταίρω την παραδοσιακά δύσκολη επικοινωνία μεταξύ επιχείρησης και εξωτερικού λογιστηρίου εξοικονομώντας πόρους και διασφαλίζοντας την δυνατότητα άμεσης πρόσβασης σε οποιαδήποτε πληροφορία απαιτείται.

Επιβράβευση
Kορυφαία στιγμή του 2020 για την Quantum BITS αποτελεί η τριπλή διάκριση στα Accounting Awards 2020 η οποία αποτελεί επιβράβευση όλων των δράσεων μας σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία.
Η εταιρεία μας κατόρθωσε να κερδίσει 3 βραβεία και πιο συγκεκριμένα :
Gold βραβείο στην κατηγορία των υπηρεσιών επιχειρηματικής αναλυτικής (data analytics).
Silver βραβείο στην κατηγορία για την παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών σε στελέχη επιχειρήσεων και σε εν δυνάμει επιχειρηματίες και κοινωνικές οργανώσεις.
Bronze βραβείο στην κατηγορία αξιοποίησης ψηφιακών τεχνολογιών & συστημάτων.

Το 2020 σε λίγες ώρες θα αποτελεί παρελθόν. Όμως παρ’όλες τις αντιξοότητες που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε μάς έδωσε πολύ ισχυρά διδάγματα και μας έμαθε ότι με θέληση και αφοσίωση στο όραμά μας όλα μπορούν να ξεπεραστούν!
Το 2021 θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σας σε ό,τι χρειαστείτε και να να εξελίσσουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας ! 

Χρήσιμα Links

Q

Στοιχεία Επικοινωνίας

Quantum Business & IT Solutions
Αριθμός ΓΕΜΗ: 148464501000

Αθήνα: Περικλέους 30-32, Σύνταγμα 105 62

Θεσσαλονίκη: Βασιλέως Ηρακλείου 53 & Καρόλου Ντηλ, 54623

211 210 40 50
info@quantum.gr

Δευτέρα - Παρασκεύη: 09:00 π.μ. - 6:00 μ.μ.