7 Απριλίου: Παγκόσμια Ημέρα Υγείας

7 Απριλίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Υγείας. 

Με τίτλο «Ο πλανήτης μας, η υγεία μας», η φετινή επιλογή θέματος από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας έχει ως στόχο να κατευθύνει την παγκόσμια προσοχή προς την ευημερία του πλανήτη και των ανθρώπων που ζουν σε αυτόν, δύο ζητήματα αλληλένδετα. 

Την τελευταία διετία, η πανδημία έχει συμβάλλει παγκοσμίως στην υπερθεμάτιση της αξίας της διατήρησης της καλής υγείας.
Για εμάς στην Quantum, ανέκαθεν αποτελούσε νούμερο ένα προτεραιότητα. 

Οι πελάτες μας που δραστηριοποιούνται στον τομέα της υγείας αποτελούν μερικές από τις πλέον μακροχρόνιες και επιτυχημένες συνεργασίες μας. 

Το φάσμα είναι ευρύ, τόσο σε μεγέθη εταιρειών, όσο και σε επαγγελματικούς κλάδους. Ανάμεσα στους επαγγελματίες που μας εμπιστεύονται βρίσκεται η Angelini Pharma, το φαρμακευτικό τμήμα της κορυφαίας διεθνούς εταιρείας Angelini Industries, το πρότυπο διαγνωστικό και ιατρικό κέντρο Ιατρική Φροντίδα, η Ελληνική Εταιρεία Νοσηλευτικής Έρευνας και Εκπαίδευσης, τα ιατρικά εργαστήρια Fertithera, η φαρμακευτική εταιρεία A.V.I. Pharma, οι εταιρείες MedicPlus και Vita Codex που παρέχουν υπηρεσίες πώλησης και συντήρησης ιατρικών μηχανημάτων και αναλώσιμων, καθώς και ιδιώτες ιατροί, όπως ο οφθαλμίατρος Παναγιώτης Μαλάμος και ο δερματολόγος Δημήτριος Μαλάνος. 

Ο ιατρικός κλάδος ήταν επίσης αυτός που επισφράγισε την πρώτη μας μεγάλη συνεργασία εκτός συνόρων. Εν μέσω πανδημίας, η ομάδα IT της Quantum κλήθηκε να κατασκευάσει την ιστοσελίδα του ιατρικού εργαστηρίου Medical Diagnosis στο Λονδίνο. Ήταν ένα project απαιτητικό, που ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς αφενός κατόρθωσε να αυξήσει τα έσοδα του διαγνωστικού κέντρου μέσω της κατασκευής μιας φιλικής ιστοσελίδας στο χρήστη και αφετέρου επέκτεινε την online διασύνδεση με τους κυριότερους B2B πελάτες της MD. 

Ακολούθησε η συνεργασία με το επίσης βρετανικό ιατρικό κέντρο Heathrow Medical και αρκετές ακόμα που βρίσκονται σε διαδικασία ανάπτυξης. 

Στην Quantum πιστεύουμε ότι η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό. Γι’ αυτό και το να παρέχουμε αξιόπιστες και ποιοτικές υπηρεσίες στους ανθρώπους που επιτελούν το λειτούργημα αυτού του κλάδου είναι το λιγότερο που οφείλουμε να κάνουμε. 

Χρήσιμα Links

Q

Στοιχεία Επικοινωνίας

Quantum Business & IT Solutions
Αριθμός ΓΕΜΗ: 148464501000

Αθήνα: Περικλέους 30-32, Σύνταγμα 105 62

Θεσσαλονίκη: Βασιλέως Ηρακλείου 53 & Καρόλου Ντηλ, 54623

211 210 40 50
info@quantum.gr

Δευτέρα - Παρασκεύη: 09:00 π.μ. - 6:00 μ.μ.