Δικτυα δεδομενων

Σχεδιασμός, υλοποίηση και υποστήριξη ενσύρματων, ασύρματων δικτύων δεδομένων και ασφαλείας.

Επικοινωνήστε γρήγορα, αποτελεσματικά, ανέξοδα!

Οι λύσεις δικτύωσης για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις συμβάλλουν στη βελτίωση της παραγωγικότητας των εργαζομένων και της ανταγωνιστικότητας περιορίζοντας παράλληλα το κόστος και το χρόνο επικοινωνίας.

Τα έμπειρα στελέχη της Quantum Business & IT Solutions είναι δίπλα σας από το στάδιο της δημιουργίας έως την αναβάθμιση ή επέκταση του δικτύου σας παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις σχετικά με τον εξοπλισμό, την παραμετροποίηση και την καλωδίωση του δικτύου σας.

σχεδιασμός δικτύου γραφεία

Υπηρεσιες σχεδιασμου, υλοποιησης, συντηρησης, αναβαθμισης δικτυων δεδομενων Ασφαλής, γρήγορη και οικονομική επικοινωνία για την επιχείρησης σας

Σχεδιασμός δικτύου

Το δίκτυο είναι η καρδιά κάθε επιχείρησης. Μέσω του δικτύου τόσο οι ενδοεταιρικές όσο και οι εξωτερικές επικοινωνίες μπορούν να γίνουν ανέξοδα και ταχύτατα. Χρησιμοποιώντας τον σωστό συνδυασμό ενσύρματων και ασύρματων δικτύων καθώς και μιας αξιόπιστης γραμμής internet η επιχείρηση σας μπορεί να εκμεταλλευτεί στο μέγιστο τόσο το διαδίκτυο όσο και τον υπάρχων εξοπλισμό με ασφάλεια.

Ασφάλεια δικτύου

Κάθε δίκτυο συνδεδεμένο με το διαδίκτυο είναι μια πόρτα της επιχείρησης σας προς τον έξω κόσμο. Η Quantum Business & iT Solutions είναι εδώ ώστε να φροντίσει για την ασφάλεια αυτής της διόδου. Αποκτήστε απομακρυσμένη πρόσβαση στα αρχεία της εταιρίας σας ή και στο σύστημα ασφαλείας μέσω του κινητού σας ορίζοντας ταυτόχρονα τις δυνατότητες των χρηστών που κάνουν χρήση του δικτύου σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε τι μπορεί να κάνει η ασφάλεια δικτύων για την δική σας επιχείρηση.

επικοινωνηστε μαζι μας

Δικτυακοί πόροι

Εκτοξεύστε την παραγωγικότητα της επιχείρησης σας! Η Quantum Business & iT Solutions μπορεί να δημιουργήσει για εσάς δικτυακούς σκληρούς δίσκους για τον διαμοιρασμό αρχείων μεταξύ συνεργατών και προμηθευτών τόσο τοπικά (ενδοεταιρικα) όσο και απομακρυσμένα (μέσω του διαδικτύου). Μειώστε το κόστος της επικοινωνίας σας με χρήση δικτυακών εφαρμογών επικοινωνίας μέσω μηνυμάτων, φωνής ή video. Αυτές είναι μόνο μερικές απο τις "ευκολίες" που μπορούμε να σας προσφέρουμε χρησιμοποιώντας το δίκτυο της επιχείρησης σας.